Buitenschoolse opvang

 

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen vanaf vier jaar biedt Kids Society Erica buitenschoolse Opvang. Ook hier werken we aan de optimale ontplooiing van uw kind. We besteden veel tijd aan vrij spelen en ontspanning, maar zorgen ook voor belangrijke vaste groepsmomenten.

In onze verantwoord ingerichte BSO-ruimtes bieden we een veelheid aan mogelijkheden, zoals o.a. kinderhoeken, leeshoeken, een computerkamer, een toneelruimte, mogelijkheden voor het spelen van spellen en een uitdagende buitenruimte. Uw kind krijgt hierbij veel persoonlijke aandacht van onze medewerk(st)ers. Zij zijn bovendien het aanspreekpunt voor u als ouder.
Prettig te weten is dat Kids Society Erica zelf het vervoer van school naar de BSO regelt. Natuurlijk is ook deze service bij de prijs inbegrepen. Daarnaast bieden we zogenaamde vrijetijdsarrangementen met workshops en leuke programma's. Het eventuele vervoer hiernaar toe is ook bij de prijs inbegrepen. Zo heeft u de zekerheid dat uw kind zich verantwoord ontspant en krijgt u tijd voor werk of andere activiteiten.
Bereikt uw kind de leeftijd van 10 jaar? Dan bieden we uw kind de mogelijkheid om door te stromen naar onze tieneropvang, waar kinderen tot 13 jaar terecht kunnen. Ook hier wordt gezorgd voor een gevarieerd en uitdagend programma, waarbij plezier, ontspanning en de ontwikkeling van uw kind centraal staan.