Kennismaken

Wilt u persoonlijk kennismaken met onze school?

U bent van harte welkom om langs te komen, samen met uw kind.

 

U kunt hiervoor een afspraak maken met de directeur. Zij beantwoordt uw vragen en leidt u rond onder schooltijd. U ziet hoe de kinderen aan het werk zijn en u krijgt een goede indruk van de sfeer op onze school.

Afspraak maken

Onze directeur, Friedeke Wisse, is bereikbaar via 040-283 86 71 of stuur een mail

Informatiepakket

Tijdens de kennismaking krijgt u een informatiepakket met het aanmeldingsformulier en de schoolgids/jaarkalender.

 

We ontmoeten u graag!

Directeur

  

Hallo allemaal,

  

Mijn naam is Friedeke Wisse, voor de meesten van jullie ben ik geen onbekende. Sinds 2012 ben ik namelijk al werkzaam op Kc De Nieuwe Linde. Een fijne school met een sterk en kundig team! Ik ben daarom erg blij om aan te kondigen dat ik vanaf februari 2019 zal aantreden als locatiedirecteur op deze school.

 

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als leerkracht en recentelijk ook als bovenbouwcoördinator, ontstond bij mij de ambitie om ook vanuit een meer organisatorische rol bij te kunnen dragen aan ons onderwijs.

 

Ik heb vervolgens een opleiding gevolgd om me in die richting meer te verdiepen. Deze kennis en mijn master ervaring op het gebied van onderwijsinnovatie, geven mij een goede basis om daadwerkelijk een bijdrage te kunnen leveren aan het onderwijs op Kc De Nieuwe Linde.

 

Nu heb ik de kans aangegrepen om het stokje van Harrie over te nemen. Ik heb ontzettend veel zin om met het team, het onderwijs vorm te blijven geven, waarbij we zeker de positieve kanten van Kc De Nieuwe Linde moeten blijven behouden. De vertrouwde plek waar ieder kind gezien wordt en mag leren op de manier die bij hem of haar past, mag niet verloren gaan. En daarnaast wil ik me samen met het team inzetten voor onderwijs dat aansluit bij wat de maatschappij van nu en in de toekomst vraagt. Toekomstgericht onderwijs (ICT, techniek, samenwerking) met oog voor ieders talent, staat daarbij centraal.

 

Ik kijk ernaar uit om samen met het team, ouders en kinderen aan een volgend hoofdstuk te beginnen!

 

Met vriendelijke groet,

Friedeke Wisse