Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden door online in te schrijven op de website van Kids Society Erica. Ga naar: https://www.kidssociety.nl/inschrijven

 

Afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen kan uw kind met 2 jaar en 6 maanden geplaatst worden voor 2 dagdelen per week. Mits het kind er aan toe is en er plaats is op de speelzaal, kan het kind op z’n vroegst met 2 jaar en 6 maanden geplaatst worden. Het intakegesprek vindt plaats op de peuterspeelzaal.

 

Uitschrijving

Wanneer uw kind de speelzaal eerder gaat verlaten dan uw kind 4 jaar wordt, dient u dit één maand van tevoren te melden bij de pedagoog.

 

Wanneer u uw kind dan niet afmeldt, zullen wij u in principe de opengehouden plaats in rekening moeten brengen. Ditzelfde geldt voor de woensdagmorgen. Daarnaast is het belangrijk dat u ook de leidsters van de speelzaal inlicht over de laatste dag, i.v.m. het afscheidnemen van de groep. 

 

Een kind dat in de periode van 8 weken vóór de zomervakantie 4 jaar wordt, en niet meer geplaatst wordt op de basisschool, mag de rest van het schooljaar op de peuterspeelzaal blijven, mits men geen plaats bezet houdt van een 2½ jarige.

 

Voor contact over bovenstaande:

Emailadres: info@kidssociety.nl

Telefoonnummer: 040-263 51 55